GRUVARBETARE!

Hejsan bloggen, idag så ska min klass (7B) åka till naturskolan och leka gruvarbetare! Det är inom målen attman ska klara detta under vinter tid!


helgen!

helgen har spenderats med victoria, vi har tittat på film och haft lite skoj.


NEW IN

nya jeans från gina tricot 299:- as snygga!


SMILE


LÄNKBYTE

Hej alla nya och gamla läsare! Jag tänkte länkbyta med min bästavän Evelina, hon har en jätte fin blogg och hon skriver om sin vardag & hur hon upplever den! Läs den, kika in på den! Bara en knapp och du kan hitta din favoritblogg!
Hittade en jättesöt bild på hennes ögon! :)
Snälla titta hennes blogg, hon blir jätte glad då!


TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HENNES UNDERBARA BLOGG

Ny design! /dagen!

Hej bloggen! Ny design som ni kanske ser, jag tog en design från en annan (en hel bloggdesign) och nu har jag tagit bort allting och gjort det som jag ville! Men en sak fattas, hennes reklamruta står fortfarande kvar. Jag ska be Frida ta bort den lite senare, eller imorgon. Men annars är den perfekt. Jag har velat ha den helt vit ett tag, med bara svart text. Men jag kommer nog att lägga till en bild lite så småningom. Dessutom har jag ändrat text på rubriken och menyn. Men på min dator kommer min gamla text upp även fast jag uppdaterar.. Kanske för att jag har ett gamlare windows. Men för er kanske den andra texten syns, jag vet inte. Men jag hoppas iallafall det! För det är ni som ska se den :)



Dagen idag har varit okej, förutom att jag varit med frida, och det har jag sett fram emot länge!
Vi har inte varit med varandra på jätte länge. och nu kommer det äntligen en tid då vi är med varandra! Det är nämligen hon som hjälpt mig med bloggen, visat hur man gör och osv. Hon har lärt mig en hel del idag, nu kan jag göra en helt egen design. Själv! Rätt coolt tycker jag, men kommer antaligen inte att hjälpa folk för det kan ta nån vecka innan den kommer in på bloggen då. Jag tror dessutom att jag kommer att göra en helt ny och fin och fräsch blogg inför sommaren, som jag kan ha som design då. Om jag har bloggen kvar då! :)
Men nu ska jag duscha, ha en trevlig kväll allihop!

ÄLSKAR TRÖJAN


On the way to school!

Hej! Snart drar jag iväg till skolan, ida kommer hit om 5 min med kläder som jag ska få utav henne. :) Skit najs!
Efter det ska väl vi dra till skolan, har 10 minuter sovmorgon men de gör ingen skillnad. 20 i 9 börjar vi idag, sen har jag kurator samtal 10 över 12 idag oxå. Får se hur de går! men puss så länge ;)


Bokpresentation

Idag på svenskan så ska vi ha läst en bok från lovet, och vi ska nu redovisa våra böcker och berätta lite grann från boken vem som skrivit osv.. väldigt långtråkigt men man kan ju lära sig saker! min bok var rolig och bra att läsa, det hände inte så mycket men den var ändå bra! 98 sidor.. haha!


Godmorgon!

Hejhej bloggen, nu är klockan ca tio över sex.. tagga skola nu då! jag gick och la mig kvart över ätta eftersom jag gick och la mig 7 på morgonen igår! och sov till 12 så jag va superduper trött... men sånt är livet, vi hade iallafall en sjukt rolig helg! nu håller jag på och myser framför tv:n! Puss.


OLALAA

FY SATAN VILKEN SNYGGING!


FY SATANS VILKA SNYGGINGAR!

svar på kommentar;

E V E L I N A om 5timmar:

filmen heter, the human ....blabla

Svar: Jaha! Jag hade ingen aning om vad den hette! Men tack för hjälpen


YOU MAKE ME FEEL GOOD


facebooknörd♥


5timmar

Natten va bäst! Så roligt har jag inte haft på länge... Vi gick och la oss klockan sju imorse, snacka om att jag är trött! Och vaknade tolv, sovit 5 timmar inatt! Great.. Tyvärr blev det inte så bra bilder, man ser inte deras ansikten. Men det vart ca 5 bilder tror jag. Men inte så bra, men bättre än inget alls!
Men iallafall, igår så tittade vi på en as äcklig film. Minns inte vad den heter, men det va en kille som var typ en dvärg och fet. Och han såg ut som ett cp, och då menar jag verkligen det. Och han ville göra än mänsklig tusenfoting. Så han tog 12 personer från ett garage, typ slog dom medvetslösa, sen satte han fast munnen i analen på folk så att den första som va först fick äta hundmat och sen när den vart bajsnödig fick den andra bajset i munnen, och sen vart den bajsnödig... Och så vart det sådär hela tiden! Väldigt äcklig film verkligen..  Overklig var den oxå, men shitthesame! Vi hade kul till filmen iallafall.
Efter den filmen så satte vi i en skräckis.. Den orkar jag inte berätta om för den är så jävla läskig, man höll på att skita på sig, men det handlade iallafall om en familj som flyttade till ett hus, och dom som bodde där inne innan dom hade blivit mördade i huset av typ demoner.. Haha, låter helt sjukt! Men det va en rolig och verkligen en skräckis!
Efter skräckisen så satte vi igång JackAss.. As kul film! Tvåan tror jag att det va! Men iallafall, filmen va grym. Och sen vart klockan helt plötsligt 6. Och då vart vi trötta, och sen somnade vi klockan 7. Haha!
Läsk!
David!
Dennis!
Cappe!
Maja!
Jag och Maja!

Natt med Maja, Ep och Cappe! ♥

Tjena! Idag ska jag och Maja sova hemma hos Cappe och Ep. Fan va kul vi ska ha det! Jag och Maja ska fixa film och nånting och dricka! Imorgon vet jag inte vilken tid jag ska hem eller så. Men jag och Maja tar väl bussen tillsammans, hoppas jag. Just nu så håller vi på att fixa oss, vi ska dra till cappe om ca en och en halv timme!
Vi har tagit en bild nyss, tycker jag uppdaterar dåligt! Så nu ser jag till att blogga mera med bilder!
Det kommer att komma bilder på oss imorgon eller ikväll, alltså jag, maja, ep och cappe!
Nu ska jag dra och käka, sen fixa mig mera! Puss


Myspys♥

Tjenare alla bloggläsare, just nu ligger jag och Maja och myser oss framför titanic♥
Jätte bra film, men väldigt sorligt eftersom den är i stor del sann, förutom personerna då..
Tycker den verkligen är värd att se!
För er som inte sett den menar jag, lite senare kanske jag och Maja åker till ica eller något för att köpa lite mera mys till idag, eftersom vi kanske ska sova över inatt igen..
Om jag får för mamma, och om hon får för sin pappa, men vi vet inte något än!
Kanske nån mer som ska sova över med oss, har ingen aning i stort sett..


Felicia, Nadia & Maja.

Förlåt för dåligt bloggande.. men det fixar sig nog, men iallafall inatt har jag sovit över med Maja W! Vi skulle åka till coz igår, men när vi åkte dit så va det inget.. Så vi träffade Feli och Nadia istället. Vi va där från halv åtta till ungefär halv tio. Då tog vi bussen till falun med dom så gick vi in på hemmakväll och köpte lite godis, sen så kom Majas kompis och hämtade oss på stan, sen så drog vi hem till Maja och startade en film. American Pie- naked mile.. Men såklart somnade jag efter typ en kvart utav filmen... Hehe, Maja låg och spelade på min mobil då.. Men sen nu imorse så startade vi om filmen, så nu är den typ slut! Eller den är det, och nu ska vi kanske starta en ny film! Imorgon ska jag dra till pappa och då ska vi hitta på något skoj, eller jag vet inte. Men nåt hittar vi alltid på! :)

Lite senare idag ska nog jag och Maja dra ner till stan och träffa Felicia & Nadia igen. Myspys♥

En gammal bild på mig och Maja!


blabla

Jag har funderat ett tag, och jag kanske slutar att blogga. Men jag har inte riktigt bestämt mig än. Jag kommer att fortsätta att blogga ett tag till! Slänger bara in ett snabbt inlägg nu, så ni iallafall vet att jag lever! Puss

Godermorgen!

Hej bloggen, jag och ida hann inte ens somna igår innan Lilja började skrika som en apa.. (ohihoha) Men efter det fick vi en bra sömn.. Idag så ska vi till stan igen eftersom vi va där igår!
Vi var på bio med Linn igår på alvin & gänget.. Skit rolig film!


Mora here i come!

Hej hej bloggen, klockan tio idag kommer jag sitta på ett tåg till mora, självklart har man setat och gråtit med
ett ex i telefon från tolv igår natt till klockan ett.. Det är så mycket som hänt emellan oss, men privatsaker tar jag inte upp här på bloggen.. inte sånt eller om min familj iallafall!
Jag kan tyvärr inte blogga från min mobiltelefon heller, men kan fråga Ida, som har frisurf om jag kan få slänga in ett inlägg lite smått ;-)
I mora ska vi träffa idas kusiner, hennes mormor & allmänt folk!
Hör av mig senare! puss


myspys med bästa!

Hej bloggen, inatt har jag sovit hos Linnea.. När vi vaknade gjorde vi oss iordning & sen kom mamma och hämtade oss, så åkte vi och piercade mig! nu inatt sover jag hemma hos henne inatt igen!
Dessutom på onsdag åker jag till mora med ida och kommer hem på måndag! :-) bloggar imorgon! puss


FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM, heter linaludvigsson!


äntligen!