Godmorgon!

Hej bloggen, jag och ida gick & la oss runt 2 på natten inatt.. Och vi vaknade runt 4 för att ida inte kunde sova, allergisk mot mina katter.. Hon kunde knappt andas, hon åkte hem runt 10.. Och nu ligger jag i soffan & myser hemma själv! Pappa slutar runt tre-fyra, vi får se vad vi hittar på då! Imorgon ska jag troligen vara med victoria, jag ska följa ner henne på stan och inhandla lite smått & gott. Vi hörs senare! Puss.


New in.

Hej bloggen! Jag har köpt en ny mössa & vantar idag på mellandagsrean.. Super billigt! Mössan för 40:- och vantarna för 45:-, ida sover hos mig inatt igen! Det blir suveränt.. Just nu tittar jag på tjenare kungen. Det va länge sen jag såg den. På stan köpte oxå en ben&jerry glass. Som jag & ida käkar just nu. Puss


On the way!

Hejhej! Nu sitter jag & ida på bussen på väg till stan.. Jag kanske hittar något på mellandagsrean! I hope so.. Men nu kan jag inte blogga mera, pusshej!


Myspys!

Hej bloggen, jag och Ida har startat filmen låt den rätte komma in. Är inte så intresserad av den, eftersom jag sett den förut. Så jag har datorn i knäet! Mycket bättre att kunna blogga med er än att se en tråkig film.. Så jag har lite myspys för mig själv jag.. Troligen blir det än sväng ner på stan idag med Ida, låter kul.. Kanske inhandlar något roligt. Ska titta på gina tricot efter någon tröja eller sånt. Rea på underkläder oxå, kanske hittar något roligt där oxå! Kommer iallafall att uppdatera från stan hoppas jag, har ju pengar på min mobil så jag kan blogga från den. Suveränt! Men ska fortsätta med facebook nu... Hoppas det dyker upp något inlägg innan jag sticker till stan!

Godmorgon!

Tjenare, bloggade för 5 min sen... Som ni ser så har jag en ny design! Riktigt nöjd själv faktikst! Idag kommer jag kanske kila ner på stan en snabbis & titta lite till på mellandags rean.. Igår köpte jag en BH, 2 tröjor, smink, ansiktmask & ett par sockor! Man hittar en del fynd endå.. Men allting kommer väl att ta slut, men jag ska nog åka ner idag och titta en till liten snabbis... Handla upp julklappspengarna, haha!

Bio last night!

Hej bloggen, jag vet att jag suger på att blogga. Men min dator har vart cp så jag har inte bloggat från den, den har dels inte haft något internet.. Det har dampat, och sen så har min pappa & hans tjej flyttat isär.. Så vi har haft lite knasigt här hemma! Inte så bra som det låter, vi håller på att renoverar hus... Men det va inte de jag skulle komma in på... Nu är de såhär att jag kommer nog att börja blogga mera nu när min dator inte laggar så mycket nu när den har fått 'vila'.

Men iallafall, helgen har jag spenderat hemma hos Victoria, vi har tittat på film ätit gottgott och ja lite sånt där... Vi har dels gjort ansiktmasker som det kommer att komma bilder ifrån! Nån bild har jag lånat från Victorias blogg eftersom att hon tar bättre bilder med sin systemis än vad jag tar från min iphone! Jag ska komma ikapp med bloggen, jag ska blogga så ofta jag kan! Igår va jag på bio med Ida, vi såg The Stig-Helmer Story!! Tycker faktikst att den var rätt rolig! Efter bion kom Per & Ingela (min farbror & hans tjej) och hämtade oss!
Så åkte vi hem till mig & där sov vi över... Skit najs kväll!


gooodmorgon!

Dålig webbcam bild. Men skit i det! Runt ett/två så sticker jag hem till pappa, jag tror att jag ska baka lite pepparkakor eller något där.. Mums till imorgon! Självfallet kommer det att komma upp bilder emellanåt. Datorn står alltid brevid, kanske kan filma lite? Men lovar ingenting... Men det kommer att komma bilder ifrån baket!

Ha de gött!


Lusseshow♥

Gruvrisskolans sista lusseshow! Jag tog inte många bilder, filmade bara typ två videor då småbarnen sjöng. Lät så sött när dom stod på scen och nästan inte kunde texten! Urgulligt
Jag har lånat en bild utav Emma Mornell från hennes blogg från luciatåget.
Själv står jag och tjuvsnackar med Anna brevid mig... Opsii

<----- Jakob, Matteus ------>

Just me.



En gammal bild från mig efter att jag kom hem från Turkiet, när jag var där sist. Solade jag inte så speciellt mycket, höll mig mest i skuggan eller inne på hotellrummet framför datorn. Jag vart bränd väldigt snabbt! Men den här gången då jag åker.. Då ska jag bannemig sola i vilket väder det än framgår!
Jag och Victoria längtar som galningar!

bikinis♥

Hej bloggen, nu är det midnatt. Jag vet att jag inte ska använda bikini förän i Maj.. Då jag åker till Turkiet, men jag kikar lite efter bikinis ändå. Så himla skönt att inte behöva stressa om det den sista veckan innan man åker.. Jag tror jag ska beställa tre par när jag får min månadspeng i Januari... Jag tror det iallafall, men annars nån annan månad. Kanske inte tar alla på en gång heller, en i taget... Men jag ska iallafall ha en utav dom!


Skitsnygga bikinis HÄR ifrån

Julafton

Hej bloggen, jag har inte uppdaterat så bra idag! Men det är för att jag och mamma har varit på stan och köpt julklappar till mormor & morfar, dessutom till min morbror också! Jag ska ta kort på julklapparna imorgon, så får ni se...Just nu hinner jag inte.

När jag kom hem från stan med mamma, så ringde Ida. Ida kom hit & nu ska hon sova här. Myspys upp till 100%. Imorgon sticker jag hem till pappa och sover där, sen så firar jag jul där. Lite senare hämtar mamma mig, så åker vi till mormor och firar jul där! Vet redan vad jag kommer att få! Thihi.
Men jag uppdaterar mera imorgon.
Gonaatt

Turkiet

3 Maj 2012 åker jag, mamma & Victoria till Turkiet. Det kommer bli så himla härligt, Victoria har aldrig varit utomland.. Så häftigt att hon hänger på mig för första gången. Den 3 Maj 2012 tidigt på morgonen lyfter flyget.
Gud så jag längtar, jag och Victoria kommer att steka loss.. Verkligen att vi ska försöka bli bruna!
Jag längtar som satan!




Turkiet

3 Maj 2012 åker jag, mamma & Victoria till Turkiet. Det kommer bli så himla härligt, Victoria har aldrig varit utomland.. Så häftigt att hon hänger på mig för första gången. Den 3 Maj 2012 tidigt på morgonen lyfter flyget.
Gud så jag längtar, jag och Victoria kommer att steka loss.. Verkligen att vi ska försöka bli bruna!
Jag längtar som satan!




3 Maj 2012

Den 3 Maj 2012 åker jag till detta underbara hotell, nära till stranden och bra! Det kommer att bli grymt, stannar i en vecka. Victoria kanske dessutom hänger på, lite senare får vi reda på det!


följ bloggen!

http://nzandii.blogg.se detta är min barndomsvän, följ hennes blogg så får hon ett leende på läpparna!
Puss

passar jag....?



Fet jag vet..
Provade Victorias, passar jag?

wei

Tjena, nu sitter jag hos Victoria. Och vi diskuterar lite roliga saker som kommer dyka upp under dagarna.... weeei.
Imorgon ska vi sova längeee! Lusseshowen va okej, men ja höll på att svimma under lucia... Dessutom slocknade mitt ljus mitt i allt..? Pinsamt, om de va. Nu ska jag och Victoria titta på film, videor och kort kommer ut på bloggen imorgon. Puss så länge.

Jag älskar dig för den du är!

Jag vill inte vara den fegisen som tror att allt blir bättre om man försvinner, jag är inte så stark. Men jag vet att jag kommer klara detta, jag har några få vänner som alltid finns där för mig. Det räcker med en vän, men den vännen jag menar då.. Går inte i min klass, hon är nästan alltid upptagen. Och hon litar på någon annan också, alla sina bästavänner kan man inte säga allt till. För dom litar alltid på någon annan en sig själv då också.. Jag vill skriva av mig mina känslor. När jag gör det, och den vännen som jag alltid litar på. Ser det, reagerar hon direkt. Hon skriver texter till mig som får mig tårögd. Hon förklarar för mig att jag ska leva mitt liv, man har bara ett. Hon är världens bästa vän, hon är min. Jag är så glad att jag funnit henne, hon är värd mera än jag. Så jag fattar inte varför hon valde just mig? Jag är en idijut. Jag är då rakt inte fin, jag är ful, fet & äcklig! Jag anar inte hennes ord hon säger till mig. Hon är världens bästa vän, den vännen jag skriver om just nu. Om hon läser detta så kommer hon att tänka direkt att det är hon. Jag vet att hon kommer fatta att jag menar henne, just hon. Som sitter där bakom hennes dataskärm är världens bästa vän! Hon är en underbaring, hon är bäst bäst bäst. Varje gång jag mår skit, kommer hon och frågar vad det är som hänt. Hon bryr sig om en, anledningen till att jag skriver detta på just min blogg, är för att hon läser den! Och dessutom vill jag att hon ska veta att jag älskar henne så otroligt mycket! Hon är nog den bästa som finns just nu av mina vänner! jag älskar henne så mycket att det svider, vnk.

201211

Godmorgon! Snart ska jag bege mig ut till skolan. Ska bara vika ner lucialinnet i väskan, ta ljuset & glittret och kila iväg! För snart gäller det... Luciatåg i skolan, bilder kommer att komma! Helt klart...
Nu måste jag kila på träning i skolan! Vi hörs senare..

Dåliga webcam bilder, men dom får duga!

2 ifrån dagen.

Första bilden - Linnea Flomyhr
Andra bilden - Emelie Hanka

Home sweet home!

Hejsan, nu är jag hemma efter en jätte skön dag i skolan idag, började tjugo i nio som vanligt & hade kontakttid.. Efter kontakttiden fick man titta på film, eller iallafall dom som inte hade någonting att jobba klart med i skolan, tex matteprov osv.. Jag va klart med allt, så för mig vart det film.. Man fick rösta fram filmer emellan bröllopsfotografen, rallybrudar eller rame..? I 604:an men i Tiger kunde man välja emellan robin hood & hulken.. Jag Linnea & Emmy valde att se bröllopsfotografen, den vart framröstad!
Sen efter filmen va det lunch, och sen slutade man.. Men självklart hade vi kör övning klockan elva, då dom andra slutade som inte går på kör. Och sen så hade vi kör klockan halv två sen igen, så jag fick sluta runt tre idag? Samtidigt som 20 andra pers i min klass fick sluta elva.... Fusk!
Men jag lovade er igår att lägga ut kläder till lusseshowen, och nu är dom fixade!



Inte så bra bilder, men dom får duga!
Ska ha ett par svarta shorts till också, men dom får ni ingen bild på.. Dom är bara helt svarta!
Puss så länge!
Tröjan-149:- Gina tricot.
Thigts-99:- Gina tricot.

Mys med mamma igår!

Godmorgon bloggen, tänkte lägga ut en bild från fjärde advent som va igår! Jag och mamma tände ljusen och satte oss och fikade! Myspys♥... Efter skolan idag så kommer jag att lägga ut bilderna på mina luciakläder.. Mamma ska sy ett hål som va i tröjan som jag hade missat när jag köpt den.. Och kan inte byta tröja för den hära va den sista! :( Men det fixar sig!! Mamma kan sy... Ha det gott! Så hörs vi senare

Det fjärde ljuset syns inte för att det var så högt...



glöm inte att titta fridas blogg HÄR!

LÄNKBYTE

Nu har jag länkbyte med Frida Hedenskog! Jag älskar hennes blogg, läser den varje dag!
Hon bloggar om allt möjligt, mode, foto & allmänna saker! Hon bloggar alltså om allt möjligt!
Jag tycker hennes blogg är fin & bra. Den ger många tips till ens egen blogg! Börja följ den du med!


Tryck på bilden för att komma till hennes blogg!
Jag älskar hennes blogg, kika in den!

Pappas julklappar fixade!

Nu är pappas julklappar fixade, två paket!
Undra vad som gömmer sig inuti...? Det får ni allt veta på julafton. Pappa läser min blogg, så...
Nu är det bara att fixa julklappar åt mamma oxå!

STARTAR IGEN.

Hej bloggen, jag tog ju en liten bloggpaus. Men nu är jag tillbaka, har hittat en snygg design! Nu har jag blogglust när bloggen ser mycket trevligare ut! Jag hoppas ni tycker de blev lite finare nu!
Jag ska se till att blogga mera.....
Men iallafall, dagen idag har spenderats med Ida Hagelin, jag har sovit där i helgen.
Jag har köpt julklapp åt pappa, och jag har köpt lusseshowskläder...
Bilder kommer antagligen lite senare eller imorgon...

all i want for christmas is you...


saknar dig min vän, du var allt.

Hade hoppats en dag då du förstod hur mycket du betyder för mig. Vi sa allt till varandra, men du försvann som vinden. Jag har älskat dig enda tills du kom till mig. Jag hoppas att du en dag kommer tillbaka.

helgen/sälen

tjenare, i helgen / från torsdags har jag varit i sälen & bott i en stuga. riktigt mysigt, åkte dit med ida hagelin, hennes syster, hennes mamma, pappa, moster, lilja, roger & hennes mormor & björn. vi åt på lammet och grisen, svindyrt. och vi har åkt snowboard & badat på experium. jätte härligt, jag har njutit.

bilder från helgen 😃


4/12-2011

jag älskar dig victor vogt, föralltid.
du anar inte hur mycke du betyder för mig.