bloggpaus

jag tar en liten bloggpaus, jag måste tänka om lite. det är så mycket som händer runt om kring, bloggar inte på ett tag. men det kommer inlägg här och där

mobilblogg

hej bloggen nu sitter jag här med vilma i soffan och tittar på rosa igen :-) jag har aldrig mobil bloggat förut från den här mobilen, bloggar mera sen. Kram

bilder från helgen.

Hej bloggen, jag har inte bloggat för att jag sovit hos Emmy i helgen, förutom igår till idag. Men igår hann jag inte, och dessutom väntade jag tills jag hade laddat in bilderna till datorn. Alla bilder är inte med, men dom här får duuuga.


'

Jag älskar effekten sepia.

borstar tänderna!

Hej bloggen, nu sitter jag vid pappas dator & borstar tänderna. Klockan är bara halv tio, men jag ska läsa på mitt rum. Puss så länge, bilderna & videon från dagen med Emmy får ni imorgon.


hos emmy;

Hej bloggen, idag fick vi sluta en timme tidigare bara för att vi inte hade någon engelska. Vi fick se SOprovet idag & det gick super bra! Jag nådde alla mål och sånt, men jag skulle kunna en till fråga och det var typ vad våran tidzon i Sverige hette, och nu kan jag den. Den heter mellan europeisk tid, så jag är godkänt i allt! Och nu ska mina föräldrar skriva under papperet så Maria min lärare vet om att föräldrarna har skrivit på!
Bilder kommer sen, nu är jag hemma hos emmy. hejdå

snart skolan.

Hej bloggen, jag sitter i köket och dricker oboy. Oboy är jättegott tycker jag, hehe. Nu är klockan tjugo i åtta, och min buss går fem i åtta till skolan. Jag skulle kunna ta halv nio bussen eftersom jag har en kvart sovmorgon. Jag börjar kvart i nio idag & imorgon. Imorgon tar jag nog halv nio bussen, för då kan jag gå upp typ kvart i åtta. En väldigt skööön sovmorgon blir det!
Det fick bli en dålig webbcam bild, men jag orkar inte ladda upp från mobilen.

saknar dig min vän, du var allt

Saknar dem personer vi alltid varit mot varandra, ska allting ta stopp här? Jag dör hellre, jag klarar inte av mig utan dig. Jag älskar dig så himla mycket, vänner sen förskolan. Du och jag var alltid ärliga mot varandra, hoppas vi förblir det nu när vi inte är lika bra vänner.


Läxor avklarat!

Har gjort mina läxor tills imorgon. 'nyhetsläxa' eller vad det kallas, varje torsdag då vi inte har prov. Så har vi den läxan då man ska titta på nyheterna och skriva om två nyheter. Och jag har precis gjort klart den. Jag skrev om Sofia Carlsson, 13 år. Som försvann och har varit borta i en vecka i Sala. Och så skrev jag om att en tysk satellit är på väg att landa på jorden. Tänk bara om den landar i sverige?

gammal.

MITT RUM;

Frida ville ha en bild på mitt rum hur det såg ut. Nu har jag tagit kort och tänkte lägga upp bilderna, jag har precis flyttat in i detta rum. Så har inte satt upp min spegel eller tavlor. Men det får jag ta kort på när det är färdigt. Dessutom tog jag nog inte kort på min garderob heller, men den är inte så viktig.
Alla bilder är i effekt sepia.






Ni kommer att få bättre bilder. Men sålänge!

dagen idag!

Hej bloggen, idag var jag med Sofia & Lilli. Vi var hemma hos Lilli och har tittat på Rosa, även lite småläskiga videos från youtube, men det årdnade sig! Imorgon ser jag fram emot dagen som kommer spenderas med vackra Emmy!

Två ifrån dagen.

Bion;

Hej bloggen. Bion var väl ganska sådär... Eller okej, väldigt bra.. Jag gillade den verkligen, den var så rolig i slutet att jag höll på att pinka på mig. Jag skrattade hur länge som helst! Den är verkligen sevärd!
Men nu kommer det lite bilder på mig och Correboooi från dagen!

taggad;

Hej bloggen, nu taggar jag inför en hård träning. Jag ska nämligen göra typ 100 situps, eller asså typ. Och armhävningar, typ cykla på en träningscykel & ja. Hoppas det går hååårt & bra, måste bara höra med pappa om den fungerar. Annars får jag träna utan den. Pisstråkigt, men skitit. Imorgon blir det bio med Cornelia, asum. Dessutom skaffar jag busskort imorgon, det blir ännu bättre!
Inga nya bilder. Får bli en gammal skit

Har aldrig lagt upp bilden i bloggen förut, men den är typ 2 år sen gammal?
Hehe. Idag dessutom på bussen på väg hem hade Sofia en i klass C hört att det var några killar på bussen som hade snackat om mig? Dom hade typ pekat på mig och sagt, tjejen där i vit tröja. Hon är fett snygg & har stora tuttar? Och typ hade dom börjat tjaffsa om bah :nej, hon är ful & små tuttar. Och typ så där? Liksom, fett töntiigt.

bio imorgon!

Hittade inte på någon bättre rubrik, tjenispenis!
Sitter och chillar hemma hos Correborre, vi har precis bokat bio som vi ska se imorgon. Och det kommer bli så bäääst, vi ska se 'crazy, stupid, love' den är säkert asbra. Imorgon klockan sex börjar bion, så imorgon åker jag och Corre hem till henne efter skolan & chillar tills klockan blir 6... Då smäller det! ;)
Uppdaterar mer när jag kommer hem, kanske slänger in bild då med.

bjuder på en gammalskit


Skoldagen;

Hej bloggen. Idag hade vi vanlig dag i skolan, eller måndag. Tog lite bilder imorse & från spanskan.
Imorse tog jag från min outfite. Enjoy!



Min outfite:

Vit tröja-Veromoda tror jag.
Jeans-Jc tror jag.

svar på kommentar;

 

Frida om RIGHT NOW.:

Skulle inte du kunna lägga ut en bild på ditt rum hos din pappa?

Har aldrig varit där och är lite nyfiken ! :)

Sv: Såklart jag kan, kan försöka hinna med det till och med idag! Annars får det bli imorgon. På dom senaste bilderna jag har tagit är ju från pappa, så du ser ju lite i bakrunden. Tack för att du säger till!

 


Låten smurf


RIGHT NOW.

Hej bloggen, just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Och så tog jag nyss två bilder som jag tänkte kunde lägga upp här på bloggen.

DRESS FOR - SUNDAY

Kanske inte syns så bra... Men har den nya tröjan på mig, och ett par chinos.

Tröjan-Victorias gamla. Byxor-Veromoda


hejdå mamma, hej pappa.

Hejdå mamma, hej pappa.

hemma hos mamma

Hej bloggen, nu är jag hemma från Victoria. Mamma kom och hämtade mig, och då svängde vi förbi Rusta. Där köpte jag en sten! :) Nu kommer det bilder från helgen & stenen... Dessutom fick jag en tröja av Victoria som det är en gubbe på, den får ni oxå se nu!


Dem här bilderna är från helgen.


Rätt nöjd av den sista bilden. Jag har tagit alla bilder.

godenmorgen...

Tjena bloggen, jag och victoria vaknade nyss. Eller för 40 min sen, vi halv ett! Mamma kommer och hämtar mig vid två, och då åker jag väl hem och bara chillar av mig lite eller något hemma i stugan... Dessutom är min usb-sladd borta, men hittade en reserv som var mammas gamla som jag får ta nu för att hon ändå inte använder den. Men jag vill ha min andra, för den var svart, liten och bra. Den jag har lånat av mamma är grå, lång och dålig .. Så vilken väljer man liksom inte?

Det är tolins dator så det fick bli en bild på mig, emmy och tolin.
<------Lina, Emmy & Tolin------>

Kram.. Det kommer ett till inlägg vid två!

hos victoria;

Hej! Jag och Victoria har tittat på Rosa - THE MOVIE. Skitbra för min del! Vi har oxå tittat på i taket lyser stjärnorna, den är så jävla sorlig. Men ändå sevärd. Men iallafall, Rosa. Wille (hennes kille) i den filmen är så jävla snygg. Måste jag bara säga. Lägger snart ut bild! Alla har ju tillgång att få se en snygg grabb! Men filmen är iallafall sevärd, båda filmerna!! Vad tycker ni om nya designen föressten?

OMG... Svimmar.. Bara man ser han tänker man 'drömkillen där eller?' Tycker dessutom inte att han har en fin mage, men det går att ändra på. Så tänder på han ändå! Thihi

FRIDA SVARADE RÄTT.

Frida svarade nämligen rätt på 'skylten' som ni skulle gissa vad det stod på den? :)
Det stod nämligen Idol för er som inte märkte det!


Nu kommer jag till saken: Det är nämligen såhär att jag såg idolfinalen förra året då det var en kamp emellan Minnah Karlsson & Jay Smith.? Och nu har mamma berättat att vi ska se den här idolfinalen oxå! Och då ska vi (kanske) bo på hotell och shoppa dagen efter, eller så ska vi åka dit tidigt på morgonen och shoppa på dagen & sen se idol & sen åka hem. Jag vart så glad.... :D Jag hoppas att Amanda vinner inte Amanda P utan den andra! Vem vill ni ska vinna Idol 2011?

svar på kommentar;

Frida om gissa er fram!:
NEJNEJNEJ DE STÅR IDOL !! :D

Sv: Självklart står det idol!!!
Bra gissat Frida! ;)
Nu i nästa inlägg kommer jag att skriva va det var jag skulle säga, kika in!

I whisper in your ear 'I love you'



evelina nilsson

Jag älskar dig otroligt mycket Evelina Nilsson. Jag glömmer aldrig dagen vid tågrälsen, bara satt du vet det! (vi var bara där för att ta kort inget annat) Den dagen var den bästa, jag kan lita på dig upp till 101% det vet jag. Jag älskar dig jätte mycket mitt hjärta.

Lina & Evelina är oslagbara






DRESS FOR - TODAY

Gult linne-H&M Chinos-Veromoda (byxorna är inte äkta chinos)

 


gissa er fram!

Kan någon gissa vad det står på den här skylten så ska jag berätta något spännande för er!!

Det är inte så svårt.??????

göölliiii

Shit vilken gullig liten flicka! Jag älskar att lyssna på när det är barn under 10 år som sjunger!

BLOGLOVIN

Följ mig via bloglovin! Det vore underbart!

varför jag inte bloggat...?

Som ni ser har jag försökt att fixa en ny bloggdesign, men jag hade tänkt och berätta lite varför jag inte har bloggat. Det är såhär att jag har varit sjuk, och jag har bara sovit hela tiden. Så jag har inte haft tid och blogga, ni måste dessutom titta min blogg mera! Jag har inga läsare, sprid vidare!! Liksom, ni behöver inte kommentera, bara ni klickar in på min blogg och kikar. Jag skriver mycket om min vardag. Fotar rätt så mycket, kommentera kan ni göra ibland, men inte hela tiden. Nu när jag iallafall har en ny design ska jag försöka att uppdatera mera! Men jag har haft feber, ont i örat, ont i halsen & huvudet. Gud så ont jag har haft, och mamma skulle jobba igår men jag ville inte vara hemma själv så jag fick åka till mormor & morfar och sova där. Dom håller på att göra om i köket, riktigt fint var det. Min hals är bättre nu iallafall. Så jag måste ju kunna komma till skolan på måndag, men måste kila nu! Men fortsätt titta min blogg, jag ska försöka fixa bloglovin oxå!!!

Jag ska inte ha någon bloggpaus tror jag?

bloggpaus

/

scorett

Hej bloggen, mamma kommer snart och hämtar mig så far vi oss iväg mot scorett i sågmyra! Vi kanske tittar in en liten snabbis på lager 157 oxå. Vet faktikst inte, jag tog oxå tre bilder på dagen outfite & look. Jag ska nämligen köpa vinterskor på scorett.



Tjockiströja- H&M
Jeans- Veromoda
Ögon- Bruna linser

godmorgon!

Hejsan bloggen, har precis tittat på Austin Power. Men nu satte jag i X-MEN filmen. Vilmas syster är påväg hit för att hämta syster Vilma! Senare kanske jag åker till mamma, men ska iallafall vara med Ida en stund! :) Har ingen aning på vad vi ska göra, men något hittar man alltid på! :D
Bjuder på två morgonbilder.


svar på kommentar.

evelinanilsson' om älskar dig!
nnnaaaaw, älskar dig !!

Sv: Föralltid vi!

tidsfördriv

ALLMÄNT:

1. Namn? – Lina Anna Maria Ludvigsson
2. Exakt ålder? – 13 år och typ 45 dagar.
3. Vart bor du? – Falun
4. Bor tillsammans med? – Mamma, Pappa, Annette, Alfred, Edvin & Liam
5. Husdjur? –  Två katter & en hamster.
6. Färg på ditt hus? – Vitt
7. När är du född? 14 Augusti 1998
8. Klass? – 7:an - 7B !
9. Vilket år tar du studenten? – 2017 tror jag?
10. När ska du sova ikväll? – Typ 12
13. Duschat idag? – nej
14. Kramat någon idag? – Ja
15. Pussat någon idag? – Ja
16. Vad har du ätit?- Gröt och macka
17. Dagens klädsel? – Mjukisbyxor & en tröja från Beligen
18. Dagens smink? – Puder & mascara.
19. Dagens sötnos? – Vilma
20. Dagens roligaste? – allmänt rolig dag.
21. Har du många vänner? – Ja, det tycker jag väl!
23. Vem kramade du senast? – Vilma
24. Vem pussade du senast? – Vilma
25. Hur många har varit otrogna med dig? – Jag frågar inte
27. Har du pojk-/flickvän? – nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? – Vilma
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det?
31. Film? – Dear John
32. Låt? – ALLA
33. Mat? – tacopaj
34. Dryck? – Fanta exotic
37. Stad? – Göteborg
38. Land? - Usa
39. Ämne i skolan? – SO
40. År? – 2011

SENASTE:

41. Personen du tänkte på? – Pontus
42. Drickan du drack? – fanta exotic
43. Gången du spydde? – för 11 år sen.
44. Gången du grät? – igår
45. Pizzan du åt? – vesuvio
46. Gången du var i göteborg? - 4 år sen tror jag.
47. Gången du var i stockholm? – i sommras
48. Gången du var hög? –
49. Personen som såg dig gråta? – min älskling vilma
ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? – Vitt
52. Hund eller katt? – katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? -  mysa
54. Tv-spel eller datorspel? – datorspel
55. Singel eller upptagen? – upptagen
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? –
58. Ragga eller bli uppraggad? –  bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel? – Paradise hotel
60. Svart hår eller blondt? – blondt
61. Blåa ögon eller bruna? - bruna
62. Choklad eller lakrits? – choklad
63. Göteborg eller stockholm? – båda två
64. Högerhänt eller vänsterhänt? – Högerhänt
65. Coca-Cola eller Fanta? – coola
66. Pizza eller kebab? – kebabtallrik♥ 
67. Randigt eller prickigt? – randigt
68. Älska eller älskas? – gissa
69. Leva eller dö? –  leva
ANTAL:

70. Personer du älskar? – alla mina vänner
71. Personer du hatar? – pontus
72. Personer som sagt jag älskar dig? – många, fast alla menar ju inte alltid de..
73. Personer som hatat dig? – frågar inte
74. Glassar du ätit på en dag? – 3 :-s
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? – inga
76. Gånger du haft minnesluckor? –
77. Piercingar har du? – i öronen, 2stycken
78. Personer du saknar just nu? – sjukt många !!!♥
79. Gånger ditt hjärta brustit? – för många gånger.. helt klart 

VEM:
80. Vill du kyssa nu? –simon
81. Ska du träffa imorgon? – ingen
82. Sjöng du senast för? –
83. Hade du senast en MSN-konversation med? – minns inte, var längesen jag var inne på msn!
84. Spelade du tv-spel med senast? – shawon
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? – theheh...
86. Vill du kasta en sten i huvudet på – alla idioter
87. Förtjänar att dö? – han som dödade de i norge i oslo och på utöja.
89. Vill du sova brevid inatt? – simon

VAD:
90. Gör dig glad? – väldigt mycket, fina ord, musik, vänner, om jag typ klarat något eller så. :)
91. Gör dig ledsen? –svek
92. Vad vill du helst göra nu? åka till simon
93. Önskar du att du slapp göra? alla otroligt jobbiga läxor utan att bara kunna allt !!
94. Vill du ha nu? – julafton och sommar!!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? – välldigt mycket ska du veta..
96. Längtar du till? – sommarlovet♥
97. Tycker du om dina betyg? – har inte betyg
98. Ångrar du i ditt liv? – gillar mitt liv, kankse lågot jag ångrar men inget stort.
99. Är det bästa som har hänt dig? – kan inte berätta allt !!! ♥
100. Varför gjorde du detta? – för att jag hade sjukt tråkigt :)

älskar dig!


goodmorgon.

Hejsan bloggen, inatt har Vilma sovit hos mig. Vi har tittat på film, såklart somnade jag först vilket jag alltid gör. Hihi, idag har jag ingen aning om vad vi ska göra. Men igår gjorde vi lite olika, men idag har vi iallafall bestämt oss att vi måste gå ut och jogga/gå. Eftersom vi har tjockat till oss lite med chips, godis, choklad & läsk.. Herregud va mycket om man tänker efter? Igår var det iallafall en chilldag eftersom det var fredag, och då kan man ju gå och lägga sig skit sent, fast det vart typ elva för mig.. Haha, men Vilma var uppe typ till 1. Så ja, men har ingen aning iallafall om varför jag var så trött, men iallafall nu ska jag kila!

:(

jag kommer inte få iphone 4

photo



har lust att peka åt dig.... ;)

dagen efter skolan

Hej bloggen, nu är jag med Emmy hemma hos mig. Vi har dampat i 2 timmar, för att mitt internet inte har fungerat.... Hmm, skumt! Men för fem min sen startade det! ;) Min pappa har varit i Belgien, så jag fick en tröja utav honom. Tack pappa! ;) Jag ska lägga in fler bilder på iphoneskal som jag vill beställa till telefonen. Kram

vill beställa!!

Hårt skal för iPhone 4 pink glitteriPhone 4 Skal USA
Angelo Series Silicone Case for iPod Touch 4 (Pink)
Bumper for iphone 4 (PINK)
Tape Shaped Protective Silicone Case Cover with Power Switch and

Iphone fyra

Hejsan kära bloggläsare, idag har jag inte hunnit bloggat. Men iallafall idag efter skolan stack jag ner till Telia & frågade lite frågor till en tjej som jobbade där om iphone 4. Jag är ju så sugen på att köpa en, så jag kanske ska få köpa en för mamma. Det beror på hur det är med massa knasiga saker. Så i helgen får vi allt se, något riktigt spännande. Jag hoppas på allt jag äger och har att jag får köpa den. Jag har ju nämligen haft en iphone 3gs. Men jag var ju så dum i huvudet och lånade ut den till mamma, och den kommer jag troligtvis inte få tillbaka nå mer. Så nu hoppas jag verkligen på att jag får köpa en iphone fyra. Men efter stan iallafall åkte jag hem och pluggade sönder, så nu har jag setat och gjort tre läxor.:/ Det var ju roligt, fast nej. Imorgon ska jag vara med Emmy & har ingen aning om vad vi ska hitta på, men något hittar man alltid på om man har en sådan humor som vi! ;)
I helgen blir det att troligtvis sova över med Vilma, så hon kanske är med när jag köper den? :)
Läxor.... Som inte är nåt nytt.....

ATT VETA ATT DU ÄR VID MIN SIDA ÄR TRYGGHET.

Jag vill att pojken ska veta att jag är glad att han bryr sig om mig. Jag känner mig trygg hos dig.

I MISS YOU


after school

Hej kära bloggläsare! Idag efter skolan va jag med Mois :) Vi åkte hem till mig och skulle ta bussen till stan för att titta runt lite. Vi missade bussen, så vi gick in och åt mellis. Och efter en halvitmme tog vi andra bussen till stan, jag fick med mig hem 2 parfymer från H&M (SWEET ROSE & HAVE FUN) heter parfymerna. Dom luktade super gott! ;)

soon mother

Kära bloggläsare, snart ska jag åka till mamma för att hämta min spegel & laddare. Både till datorn och mobilen. Hej så länge!


jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar på Sofias blogg om veckans blogg! Var med du oxå!

vrid på huve

Tjenixen! Det här är en bild på mig sen imorse. I den här bloggen ska jag försöka att få med en bild i varje inlägg.. Ett försök kan iallafall duga, men snabba inlägg kan man ju få skippa en bild. Men i ett inlägg man hade tänkt och skriva något viktigt, och den här bilden tog jag ju imorse! Så jag tänkte jag kunde lägga ut den!

fixar oss

Kära bloggläsare, just nu fixar jag & Emmy oss. Vi ska nämligen dra ner till pappa & göra nåt ;) Har ingen aning om vad, men nåt hittar man väl alltid på! Jag måste kila och försöka sätta i linserna åt Emmy!

jag älskar dig


svar på kommentar;

victoria om new:
haha joo sno miina bilder duuuuu ;d
Sv: Hihi, men jag... har ju ingen bra kamera!

new

nämen tjenare, nu har jag setat och försökt fixat med min blogg. Får ha den gamla designen tills jag fixat klart den andra som jag nämligen gör själv, om den någongång blir klar! :) Jag har velat gjort en ny blogg, men alla bilder och sånt försvinner ju då.. :( Men nu är det gjort, och kan inget göra. Jag kommer skriva på min gamla blogg att jag har bytt, och så en direktlänk. Jag har funderat först på att byta till devote, men vad tycker ni? Ska jag ha den bloggen jag nyss gjort (den här) eller ska ja byta till devote, vad är bäst? ;)


Bild från igår med mina bästavänner!
<---- Lina, Emmy & Victoria ---->

(ska jag skaffa smileys på bloggen?)

Välkommen till min nya blogg!